8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

2022.02.07. Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása II.

Kezdőoldal Újdonság 2022.02.07. Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása II.

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-content/themes/bentleylabor/single.php on line 12

Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-content/themes/bentleylabor/single.php on line 12
2022.02.07. Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása II.

Az élelmiszerekkel kapcsolatos veszélyforrások ellenőrzése komoly gondot jelent a gyártók számára. E veszélyek két fő forrása az allergének és a kórokozók. A gyártók ezeket képesek kontroll alatt tartani, amennyiben a gyártóegységben alapvető ellenőrzéseket végeznek.

Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása II.