8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

Cégprofil

A Bentley Instruments Inc. tejipari analitikai műszerek fejlesztésére, gyártására és az egész világra kiterjedő forgalmazására specializálódott.

Bentley Instruments Inc. céget 1982-ben alapították az USA-ban, azzal a fő céllal, hogy a tejipar számára új műszereket fejlesszenek és gyártsanak.

Magyarországon 1994 óta jelenlevő irodánk elsősorban a hazai piacot látja el Bentey tejvizsgáló műszerekkel, másodsorban a dél– és kelet-európai és közel-keleti országok központjává vált. Szintén Magyarországon működik a kelet-európai szervizközpont, mely a műszereink folyamatos működését biztosítja.

Ezen túl számos neves európai gyártópartnerünk termékeinek forgalmazásával foglalkozunk, így tudjuk ügyfeleinket egyre inkább teljes körűen kiszolgálni.

Termékcsoportjaink között különböző típusú gyorstesztek, analitikai, mikrobiológiai műszerek, berendezések, táptalajok, reagensek, laboratóriumi bútorok, vegyi-, és biológiai fülkék, mikrobiológiai munkaállomások is megtalálhatóak.

Igyekszünk innovatív vizsgálati módszereket, laboratóriumok automatizálásához szükséges berendezések kínálni partnereinknek megfizethető áron. Forgalmazott termékcsoportjaink kiválasztásánál fő szempont a kiemelkedő minőség, szervizelhetőség és az egyszerű használat.

Minőség – egyszerűség – megfizethetőség – szervizelhetőség
Az ügyfélszolgálat cégünk integrált része, hisszük, hogy az ügyfél, akinek pozitív tapasztalatai vannak műszereinkkel, a legjobb referenciánk lesz a jövőben is.