Mikrobiológia

Minimális környezetvédelmi kockázat, maximális élelmiszer-biztonság!

felületi gyorstesztekAz élelmiszer-biztonság, valamint a tiszta ivóvíz kérdése egyre égetőbb a mai korban, nem csoda, hogy például az Európai Unió törvényhozásában is prioritást élvez. Sőt, ma már nem csak az egészségügyi szervezetek, de a lakosság részéről is egyre inkább érzékelhető az érdeklődés az élelmiszerekben és a vízben található veszélyes adalékanyagok kapcsán. Az egyik eszköz, amivel felfedhetők ezek az anyagok, és megőrizhető a magas minőség, az úgynevezett felületi gyorsteszt.

A felületi gyorsteszteket mindenféle ellenőrzésre és tesztre fel lehet használni az élelmiszer-biztonság, az általános higiénia vagy akár a kórházhigiénia területein. Sok esetben az egyik legfontosabb érték, amit mérni kell, az az ATP-szint. Az ATP, vagyis az Adenozin-trifoszfát egy minden élő organizmust körülölelő molekula. Az ATP mennyiségének mérésével képesek vagyunk felfedni, hogy fennáll-e a bakteriális szennyeződés.

Cégünk ATP-mérésre használható felületi gyorstesztei szabadalmaztatott tervezés által jönnek létre, ez garantálja azt, hogy nagyszerű pontosságú lesz a mintavételezés és a hasznosítás egyaránt. A termékeink minőség megőrzési ideje akár 15 hónapra is nyúlhat hűtött körülmények közötti tárolás esetén. Felületi gyorsteszteink akár néhány percen belül megbízható eredményt produkálnak. Míg méréseik terén a kellő érzékenységgel fognak bizonyítani, tartósságukat egyáltalán nem érheti kritika: strapabíró műanyagból készülnek, ami azonban 100%-osan lebomlik a használat után, így a környezetet sem szennyezik.

A felületi gyorstesztekkel végzett ellenőrzések lehetővé teszik azt, hogy friss, egészséges alapanyagok, ételek és folyadékok kerüljenek piacra, amikben mind az élelmiszer-biztonsággal foglalkozó szervezetek, mind pedig a vásárlók örömüket lelik. A környezetvédelmi kockázat pedig alacsony szinten tartható.

Az élelmiszer- és üdítőital gyártás területén dolgozik? Ebben az esetben Ön is tudja, hogy mennyire precíz higiéniai szabályozásnak kell megfelelni nap mint nap, és bizonyára az is érdeke, hogy a legkiválóbb minőségű élelmiszereket vagy üdítőket dobja piacra. Használja a felületi gyorsteszteinket, és az eredményekben garantáltan nem fog csalódni! Szakértő kollégáink minden apró részletben segítenek, ha szükséges, keressen minket bátran!