Whitley munkaállomások - DON WHITLEY

A Don Whitley Scientific közel 30 éve gyárt és forgalmaz munkaállomásokat az alábbi területekre:
• Anaerob mikrobiológia
• Mikroaerob mikrobiológia
• Hipoxikus és anoxikus tanulmányok

Munkaállomásait széles körben használják szerte a világban klinikai, élelmiszeripari, gyógyszerészeti, kutatási és egyéb kereskedelmi felhasználásra.

Az anaerob tenyésztőállomások a mikrobiológiai laboratóriumok fontos eszközei manapság. A minták atmoszferikus oxigénnel való érintkezés nélküli gyors feldolgozására, tenyésztésére és vizsgálatára kínálnak megoldást.

A Whitley változtatható atmoszférás munkaállomásait elsődlegesen a mikroaerofil organizmusok (mint pl. a Campylobacter spp és a Helicobacter pylori) tanulmányozására és izolációjára használják a mikroaerob mikrobiológiában. 4 gázt, (nitrogén, szén-dioxid, levegő és egy 10%-os hidrogén-nitrogén keverék) lehet kombinálni biztonságos, változó arányban a specifikus légtér létrehozására. A mikroprocesszor ellenőrzi és fenntartja a kiválasztott gázkeveréket.

A hipoxikus és anoxikus munkaállomásokat speciálisan a szövetkultúra-kutatáshoz fejlesztették ki, ahol kritikus fontosságú, hogy normoxikus, hipoxikus és anoxikus feltételeket tudjunk biztosítani egy ellenőrzött és fenntartott környezetben.