Leírás
Az alábbi táblázat tipikus csúcs-, szélesség- és szórási eloszlásokat mutat a BactoCount módszerrel végzett nyers tej higiénikus minőségi értékeléséhez.
Bentley BactoCount IBC-m technikai specifikáció
Minta típusa |
Tej tipikus összetétele |
Total Bacteria alkalmazás |
2000-től több mint 10 millió egyedi baktérium/ml |
Ismételhetőség |
tartomány (/μL) és specifikáció 10-50 Sr ≤ 0,07 log 51-100 Sr ≤ 0,06 log 101-300 Sr ≤ 0,05 log >300 Sr ≤ 0,03 log |
Reprodukálhatóság |
10-50 Sr ≤0,14 log 51-100 Sr ≤ 0,12 log 101-300 Sr ≤ 0,10 log >300 Sr ≤ 0,06 log |
Pontosság |
Sy,x ≤0.30 log (ISO 4833, IDF100B:1991 vagy AOAC986.33) tehén: Sy,x = 0,167 (AIA) juh: Sy,x = 0,245 (AIA) bivaly: Sy,x = 0,201 (AIA) |
Szomatikus sejt alkalmazás |
Mérési tartomány: 0 – 10 000 000 szomatikus sejt/ml pontosság (Cv): ≤ 10% (ISO 13366-1/DF 148:2007) átvitel: ≤ 1,0% (tipikusan 0,5% alatt) ismételhetőség (Cv) SCC@ 500 000 sejt/ml ≤ 2,0% SCC@ 300 000 sejt/ml ≤2,5% SCC@ 100 000 sejt/ml ≤ 3,5% |
Gyorsaság |
analizálási idő: < 1 perc előkészítési idő: 15 mp inkubációs idő: 1’ (scc)/10’ (ibc) hígítatlan tényező: 10-100 |
Energiaellátás |
115/220 VAC |
Méretek (SZxMxM) + súly |
58 x 47 x 38 cm – 30 kg |
Minta hőmérséklet |
4-42°C |
Legutóbbi hozzászólások