8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

2022.02.01. Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása I.

Kezdőoldal Újdonság 2022.02.01. Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása I.

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-content/themes/bentleylabor/single.php on line 12

Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-content/themes/bentleylabor/single.php on line 12
2022.02.01. Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása I.

Az élelmiszerekkel kapcsolatos rizikófaktorok okozhatnak fejtörést a gyártóknak, ezek közül is az allergének és kórokozók jelenléte jelent fenyegetést. A probléma ugyanakkor kiküszöbölhető két alapvető folyamattal:

Az élelmiszer veszélyfaktorok forrásainak és okainak azonosítása