Hőmérők

HORDOZHATÓ HŐMÉRŐK

Alkalmazási területek: galvanizálás, vegyipar, élelmiszerek és üdítőital gyártás, hűtőtornyok és kazánok, víz- és szennyvíztisztítás, HVAC (szellőztető légfűtés), mezőgazdaság és kertészet, gépgyártás, laboratóriumok és iskolák.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hőmérsékletmérő szondát az alkalmazáshoz?
A hőmérsékletméréseknél az első kiválasztási szempont a megfelelő hőmérséklet-érzékelő típusának kiválasztása. A megfelelő érzékelő kiválasztása után történik a készülék kiválasztása.

Pt 100: nagy pontosságú, magas linearitású hőmérsékletmérő. Elsődleges hőmérő, amely nagyon pontos mérést biztosít. Közepesen gyors válaszidő, -200 °C-ig negatív értéket is mutat. Laboratóriumi felhasználásra vagy laboratóriumi referencia hőmérőként használható.

NTC: kisebb hőmérséklet-tartományban pontos: -50 – + 150 °C. Egyszerű, alap élelmiszer vizsgálatokhoz alkalmas, HAVC (Heat, Air Ventilation, and Cooling) vagy általános hőmérsékletmérés alkalmával. Közepesen gyors választ ad.

K termoelem: széles hőmérséklet-tartományban mér, egészen 1100 °C-ig. Javasolt a 300 °C-nál magasabb hőmérséklet mérésére. Az érzékelő gyors reakció idejű, rugalmas kialakítású, elérhető kis méretekben speciális alkalmazásokhoz. Negatív hőmérsékleti értéket kisebb tartományban mutat. Bármely ipari ágazat számára javasolt, ahol széles mérési tartománnyal dolgoznak.

T termoelem: rövid hőmérséklet-tartományban mér 300 °C-ig. Az érzékelő nagyon gyorsan reagál és rugalmas kialakítású, elérhető kis méretekben speciális alkalmazásokhoz. Negatív hőmérséklet-érték olvasására is képes. Elsősorban gyógyszer- és élelmiszeripari gyakorlatban javasolt a használata.

Letölthető magyar nyelvű katalógus

Mind a(z) 4 találat megjelenítése