SomaCount FCM

A Bentley Instruments innovációja az egyik leggyorsabb szomatikus sejtszámláló. Az áramlási citometria alapelveit követve 6 másodpercen belül pontos eredményekkel szolgál tejminták vizsgálata esetén (tehén, juh, kecske, teve és bivaly), ezért tökéletes választás központi laboratóriumi vizsgálatokhoz.

A Somacount FCM a szomatikus sejtszámláláshoz szükséges, igazolt áramlási citometria módszertanon alapul. A rendszer a lézer alapú áramlási citometria elvén alapuló szabadalmaztatott eljárást alkalmazza a nyers tejben lévő szomatikus sejtek számának meghatározására. Az áramlási citometria rendkívül hatékony és sokoldalú technika, amely orvosi alkalmazásban a sejtek kimutatására, elemzésére és rendezésére választható módszer. A Somacount FCM az áramlási citometria több mint 20 éves kutatás eredménye.

A Bentley Instruments szerepe úttörőnek számít az 1991-ben kifejlesztett Somacount 300 laboratóriumokba való bevezetésével.

A Bentley FCM felülmúlja az IDF 148A szabványt és az ICAR követelményeit, az AOAC által jóváhagyott módszert alkalmazva.