Leírás
Működési elv:
A Rapiscreen™ reagens technológiája kihasználja az adenozin-trifoszfát (ATP) bioluminesz-cenciáját, ami elfogadott szűrőmódszer tej-, élelmiszer- és italtermék gyártók körében gyors mikrobiológiai ellenőrzésére. A standard ATP biolumineszcencia vizsgálat a luciferáz enzimet használja a mikrobiális ATP-vel történő reakció katalizálására, amely fényt hoz létre.
A Rapiscreen™ a standard biolumineszcenciás vizsgálatot megelőzően mintakezelést végez szabadalmaztatott reagensekkel.
Ez a kezelés a mintát hivatott előkészíteni a vizsgálathoz, mégpedig az ATP nem-mikrobiális forrásainak csökkentésével az érzékeny és reprodukálható eredmények biztosítása érdekében. Az ISO-tanúsítvánnyal összhangban gyártott, hosszú élettartamú reagensek akár 5 napig is stabilak maradnak az eszközön a következetes és megbízható termékszűrés érdekében.
Egyetlen egyéb gyors módszer sem képes lefedni ilyen mértékben a tesztelhető termékek és alkalmazások körét:
» Tiszta, áttetsző vagy erősen pigmentált · ESL és UHT tej · Gyümölcs- és zöldséglevek és koncentrátumok
» Szűrhető vagy nem szűrhető · Mandula-, dió- és zabtej · Fagylaltkeverékek
» Oldható vagy nem oldódó · Főtt tea · Csecsemőtápszerek
» Magas vagy alacsony pH · Húsleves és levesek · Fehérje italok
» Tartósított vagy nem tartósított · Fűszerek · Puding
» Steril csomagolású termékek · Desszert keverékek
· Mártások
· Szója és rizsitalok
· Sportitalok
· Édesített krém
· Szirupok
· Joghurt alapú italok
Legutóbbi hozzászólások