8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

Nagy sikerrel zárult a II. Bentley Magyarország Szakmai Konferencia

Kezdőoldal Aktuális híreink, bejegyzéseink Nagy sikerrel zárult a II. Bentley Magyarország Szakmai Konferencia
Nagy sikerrel zárult a II. Bentley Magyarország Szakmai Konferencia

Az élelmiszerbiztonság évről évre komoly kihívások elé állítja a szakembereket, ezért tartottuk fontosnak, hogy a legújabb eljárásokat, módszereket mutassuk be a konferencia több mint 80 résztvevőjének.

Az idei évben is szakmájukban elismert előadók fogadták el meghívásunkat. Mohácsiné Dr. Farkas Csilla, a Szent István Egyetem ÉTK Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszékének tanszékvezetője a kis vízaktivitású termékek mikrobiológiai kockázatáról tartott előadást, Dr. Kiskó Gabriella egyetemi docens (SZIE ÉTK Mikrobiológiai és Biotechnológia Tanszék) a Micro Snap teszteket hatékonyságáról beszélt, Dr. Sinka Magdolna, a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai Tanszék képviseletében pedig az önellenőrzési rendszerek jogszabályi hátteréről adott tájékoztatást.

A szakmai előadások után a gyakorlati termékbemutatókon ismerkedhettek meg a vendégek többek között a Hygiena Ensure Touch luminométerrel, a Hygiena BAX X5 PCR alapú patogén vizsgálataival, a Don Whitley Scientific Jar Gas System anaerob gázrendszerrel, a WASP Touch automata szélesztőjével, az Unisensor Read Sensor2 leolvasó készülékkel, Randox Evidence Investigator rendszerével valamint az OHAUS laboratóriumi kis műszereivel, és a konferencián mutatkozott be a Hygiena Innovatve, az ATP alapú termékvizsgáló rendszer is. A napot egy tombolasorsolás zárta, ahol közel húsz ajándékcsomag mellett gazdára talált a főnyeremény, egy OHAUS mérleg is.

Az előadások megtekinthetőek, illetve letölthetőek az alábbi linkekről: