8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

A higiéniai gyorsteszt segít megtartani a megszokott színvonalat!

Kezdőoldal Aktuális híreink, bejegyzéseink A higiéniai gyorsteszt segít megtartani a megszokott színvonalat!
A higiéniai gyorsteszt segít megtartani a megszokott színvonalat!

A takarítás alapvető részét képezi a mindennapoknak. Privát és közösségi terekben egyaránt szükség van arra, hogy a fokozatosan lerakódó szennyeződéseket eltávolítsák. A tisztaság azonban nem jelent egyet a higiéniával. A megfelelő eszközök és szerek kellenek ahhoz, hogy a szabad szemmel nem látható szennyeződések, baktériumok stb. is valóban eltűnjenek a felületekről.

Bizonyos helyeken erre fokozottan szükség is van, ahol fontos a maximális higiénia, mert annak hiánya egészségügyi kockázatot jelent. Ilyen terület például a vendéglátás, a közegészségügy, az élelmiszeripar vagy a gyógyszeripar területe is. Itt nincs helye hanyagságnak, hibázásnak, sem pedig felületességnek. Az ilyesmi komoly következményekkel járhat és egy pénzbírság még a legenyhébbek közé tartozik. Mások egészségét, sőt életét veszélyeztetheti az, ha a higiéniai állapotok nem tesznek eleget a követelményeknek.

Van mód arra, hogy akár már a takarítás közben ellenőrizni lehessen a különböző felületek állapotát, hogy higiéniai szempontból kielégítőek-e és eleget tesznek-e az elvárásoknak. Ebben segítenek a higiéniai gyorstesztek. A higiéniai gyorsteszteket bárhol lehet alkalmazni és nem is kell néhány percnél többet várni az eredményükre.

A legkorszerűbb higiéniai gyorstesztekhez már vattás pálcika sem kell, mert az eszközzel magával lehet mintát venni az ellenőrizni kívánt felületről. A tokba zárva, a mintát rövid idő alatt kielemzi a higiéniai gyorsteszt és színkóddal jelzi, hogy milyen mértékű a szennyezettség vagy éppen mennyire tiszta a mintavétel helye. Ennek köszönhetően azonnal ki lehet javítani az esetleges hiányosságokat és elejét lehet venni a problémáknak.

A higiéniai gyorsteszt az aktuális igényekhez igazodik mind használat, mind eltarthatóság szempontjából, sőt, környezetbarát is. Használja rendszeresen, hogy fenn tudja tartani szolgáltatásai állandó, magas színvonalát! Keressen minket a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, ha kérdése van higiéniai gyorstesztjeinkről!