Leírás
A következő paramétereket képes meghatározni gyorsan és megbízhatóan egy mérésből:
Paraméter
|
Pontosság
|
Precizitás (r)
|
Mérési tartomány
|
Zsír:
|
0,01%
|
0,02% (0…5%-os tart.-ban)
0,2 % (0…30%-os tart.-ban)
|
0…30%
|
Zsírmentes szárazanyagtart. (SNF):
|
0,01%
|
0,04%
|
0…15%
|
A következő számított paramétereket határozza meg:
Paraméter
|
Pontosság
|
Precizitás (r)
|
Mérési tartomány
|
Sűrűség:
|
0,0001
|
0,001
|
nincs határ
|
Fehérje:
|
0,01%
|
0,03%
|
nincs
határ/számított érték |
Laktóz:
|
0,01%
|
0,02%
|
nincs
határ/számított érték |
Gpp:
|
0,001°C
|
0,002°C
|
nincs
határ/számított érték |
A tejmintát egy szivattyú segítségével felszívja a mérőcellába. A zsírtartalom és a szárazanyag tartalom meghatározás termikus folyamatok alapján történik.
Fehérje, laktóz, sűrűség és ásványi anyagok meghatározása, ezen kívül egy második mérőcella segítségével egy kombinált impedancia/zavarosság szenzor technológiával felszerelve 4 különböző optikai hullámhosszon képes mérni. A fagyáspont számolt érték, figyelembe véve a mért értékeket.
A szivattyúfej (kopó alkatrész) könnyen cserélhető mindenféle eszköz nélkül. A kék fedőlap eltávolítása után a régi szivattyúfejek úgy húzhatóak le, hogy közben egyszerre nyomják mindkét oldalát. Az újabb szivattyúfejeket helyükre illesztve addig nyomjuk befelé, amíg mindkét fül a helyére nem kattan.
Egyszerű és érthető működés. 5 gombos panellel vezérelt kezelés: 4 nyíl gomb és egy „ENTER” gomb. Az „ENTER” gomb megnyomásával lehet a funkciót vagy a műveletet elindítani, amelyek kiválasztását a nyilak segítik.
A felhasználó kiválaszthatja a menü nyelvét. Jelenleg német, angol.
A felhasználó specifikus kalibráció, csupán csak a meglévő alap kalibrációk kismértékű módosítását jelenti. Ez csak egy egyszer két pontos kalibráció (A kalibráció és B kalibráció). Minden egyes paraméter kalibrálása csak egy lépés. Az egyértelmű kalibrálás menü egyszerűsíti a referencia értékek bejegyzését. A berendezés képes 20 különböző kalibrálási adatot tárolni. Különböző típusú tejek, például teljes tej, fölözött tej, tejszín, stb. képes analizálni. Ön lecserélheti bármely termékét egy másikra, anélkül, hogy új kalibrálást kellene csinálnia.
Legutóbbi hozzászólások