8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

2022.03.28 Az aszeptikus élelmiszer-feldolgozás top 7 stratégiája

Kezdőoldal Újdonság 2022.03.28 Az aszeptikus élelmiszer-feldolgozás top 7 stratégiája

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-content/themes/bentleylabor/single.php on line 12

Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-content/themes/bentleylabor/single.php on line 12
2022.03.28 Az aszeptikus élelmiszer-feldolgozás top 7 stratégiája

Az aszeptikus élelmiszer-feldolgozás magában foglalja a termék sterilizálását, valamint sterilizált körülmények között, sterilizált csomagoló anyagba történő csomagolását, mielőtt környezeti hatásoknak tennénk ki. Ennek eredményeképpen hosszan eltartható, stabil terméket kapunk, ám a bonyolult folyamat során számos kritikus tényezőt kell kezelni, ellenőrizni és dokumentálni.
Dr. Pablo Coronel a CRB élelmiszerbiztonsági és hőkezelési hatóságának igazgatója összegyűjtötte a 7 legjobb stratégiát a hosszú távú aszeptikus feldolgozásról.