8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

A mikrobiológiai gyorstesztben rejlő lehetőségekről röviden

Kezdőoldal Aktuális híreink, bejegyzéseink A mikrobiológiai gyorstesztben rejlő lehetőségekről röviden
A mikrobiológiai gyorstesztben rejlő lehetőségekről röviden

A gyors eredmények megléte, az azonnali cselekvés mind olyasmi, amire nagy igény mutatkozik napjainkban. Ha valamit jobban megismerünk, tisztába jövünk a problémával, akkor rögtön el lehet kezdeni a megoldást is megvalósítani. A szennyezettség kimutatása elsőbbséget élvez az olyan területeken, mint az élelmiszeripar, gyógyszeripar, egészségügy, de a kozmetikai iparban is lényeges, hogy a termékek minőségét szavatolni tudják.

A mikrobiológiai gyorstesztek használatával nem kell többé napokat, heteket, sőt, még órákat sem várni arra, hogy a megvizsgált mintáról kiderüljön, hogy szennyezettség szempontjából negatív vagy pozitív eredményt produkál. A mikrobiológiai gyorsteszt pontosan az, aminek az elnevezés is sugallja: hihetetlenül rövid idő alatt mutatja ki a teszt eredményét. Csupán percek elegendőek ahhoz, hogy megjelenjenek azok az adatok, amikre a tesztet végző kíváncsi.

A mikrobiológiai gyorsteszt a legkülönbözőbb anyagok mintavételére és vizsgálatára alkalmas, tehát nem jelent akadályt, ha például vízből, bármilyen felületről vagy akár levegőből szeretne mintát venni valaki. Milyen eredményt remélhetünk egy megbízható mikrobiológiai gyorsteszttől? A mikrobiológiai gyorstesztek egyaránt használhatóak annak a megállapítására, hogy egy fertőtlenített felület mennyire lett valóban tiszta és mennyire felel meg a kitűzött higiéniai elvárásoknak, de arra is tökéletesen használható, hogy egy kész vagy félkész termék, az alapanyag mikrobiológiai szempontból mennyire megbízható. A gombák, baktériumok kimutatása elősegíti a gyártási folyamatok színvonalának fenntartását, irányt mutat a fejlesztések megvalósításához, hozzájárul ahhoz, hogy egy cég meg tudja őrizni a presztizsét, a jó hírnevét és nem utolsó sorban az ügyfeleit is.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a legmodernebb mikrobiológiai gyorstesztekkel szeretne dolgozni! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén bővebb információval szolgálunk termékeinkről, szolgáltatásainkról!