Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client3/web28/web/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
ATP tesztekkel könnyen és gyorsan ellenőrizheti, hogy megfelelőek-e a higiéniai feltételek! - Bentley || Analitikai és mikrobiológiai eszközök, műszerek, tesztek, táptalajok és reagensek.

8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
Tel: +36-22-414-100, Fax: +36-22-414-101

ATP tesztekkel könnyen és gyorsan ellenőrizheti, hogy megfelelőek-e a higiéniai feltételek!

Kezdőoldal Blog ATP tesztekkel könnyen és gyorsan ellenőrizheti, hogy megfelelőek-e a higiéniai feltételek!
ATP tesztekkel könnyen és gyorsan ellenőrizheti, hogy megfelelőek-e a higiéniai feltételek!

A takarítási feladatok sikerességének mérése nem egyszerű feladat, a legegyszerűbben talán ránézésre dönthetjük el, hogy valami tiszta-e vagy sem. Viszont a szabad szemmel látható tisztaság korántsem egyenlő a mikrobiológiai tisztasággal! Napjainkban is nagy kihívást jelent a baktériumok, gombák, vírusok távoltartása, pedig komoly keresztfertőzések kialakulásához is vezethet egy nem megfelelő takarítás. Persze szóba jöhetnek a hagyományos laboratóriumi mikrobiológiai mérések, de ezekre napokig kell várni és roppant költségesek is. Lássuk be, a legritkább esetben marad csak kihasználatlan és újrafertőződés mentes a vizsgálat ideje alatt a vizsgálni kívánt felület. Az azonnali és pontos eredményekért éppen ezért a legjobb ATP teszteket használni!

Mi is az az ATP teszt? A teljes neve adenozin trifoszfát, ami minden élő és élettelen, növényi és állati eredetű sejtben, élelmiszerekben, italokban, élő- és élettelen mikroorganizmusokban egyaránt megtalálható. Az ATP teszt úgy működik, hogy a vizsgált minta ATP-je reakcióba lép a tesztben lévő anyaggal, ami nem más, mint a szentjánosbogárban is megtalálható luciferáz enzim. Ez a reakció számával arányosan fénykibocsátással jár együtt, aminek intenzitását a tesztekhez használt készülék luminométere méri. Az ATP teszt használata roppant egyszerű, könnyen megtanítható bárkinek, ennek köszönhetően széles körben használható. Alkalmas akár élelmiszeripari feldolgozó helyek munkafelületeinek, munkaeszközeinek, de gyártósorok felületi tisztaságának a gyors és pontos ellenőrzésére, de még a víztisztaság terén is jól használható.

Ha Önnek is fontos a pontosság, de gyorsan szeretne használható eredményekhez jutni, ne várjon napokig a hagyományos teszteredményekre, válassza az ATP teszteket! Cégünktől nem csak a teszteket, de a hozzájuk tartozó mérőkészülékeket is beszerezheti! Ha kérdései lennének az ATP tesztekről a vásárlás előtt, keressen minket elérhetőségeinken!