Élelmiszerallergén vizsgálatok

Az élelmiszer-biztonság szempontjából a megfelelő higiénia szint és az allergének vizsgálata igen fontos tevékenység a vendéglátással, közétkeztetéssel, kereskedelemmel  és  élelmiszer gyártással foglalkozó vállalkozásoknál.

Cégünk termékei között szerepelnek immuno-kromatográfiás elven működő gyorstesztek és ELISA alapú vizsgálati módszerek is, melyek alkalmasak környezeti minták, alapanyagok és kész termékek vizsgálatára. Glutén tesztjeink különböző érzékenységben és kiszerelésben érhetőek el, otthoni illetve élelmiszerüzemi, konyhai használatra szánt teszt típus közül is válogathat.

Allergén tesztjeink előnyei:
· Gyors és megbízható tesztek
· Nincs kereszt-reakció
· Nagy érzékenység
· Eredmény 10-20 percen belül

Ipari alkalmazás:
· Az élelmiszerek allergén tartalmának fél-kvantitív meghatározása
· Élelmiszerek minőség-ellenőrzése
· Az allergén szennyezettség nyomon követése az élelmiszerekben, folyadékokban és felületeken
· A HACCP, ISO 22000, BRC és IFS bevezetésére és a megfelelőség igazolására